Intercal

ITT Controls levert ook produkten en onderdelen van het merk Intercal (Intercal Wärmetechnik). In de markt van goedkope verwarmings- en condensatiesystemen, oliebranders en gasbranders, zonne-energie, lage termperatuur techologie, hybride systemen en warmtepompen is Intercal een van de marktleiders.

Sinds 1971 staat Intercal bekend als een specialist met een formule om zo snel mogelijk operationeel te zijn met een olie- en/of gasbrander. Daarnaast zijn Intercal producten bijzonder energiezuinig en milieuvriendelijk.

Door alles onder een dak te ontwikkelen, produceren en te testen kunnen we, met het oog op de toekomst, marktgerichte en hoge kwaliteit producten leveren. De kwaliteitsnormen bij Intercal zijn enorm hoog en klanten kunnen daarom met een gerust gevoel producten van Intercal gebruiken.
Intercal levert onder andere oliebranders in de range van 12kW tot 763kW, gasbranders in de range van 14kW tot 715kW, Ecoheat, Ecodens, Ratioline, euroline en opslagsystemen van 115 liter tot 500 liter.

De oliebranders van Intercal zijn bijzonder efficiënt, volgens EN 267, hebben een geïntegreerde olievoorverwarming, ultra stille werking, zijn gemakkelijk te onderhouden en enorm duurzaam.
De gasbranders van Intercal zijn zuinig en hebben een lage emissie. Ze zijn universeel te gebruiken op zowel oude als nieuwe ketels en hebben een ultra stille werking.

ITT Controls levert naast Intercal produkten en onderdelen voor de petrochemische- en procesindustrie waaronder handmatige kleppen en filters, drukregelaars, vlinderkleppen, drukschakelaars, combinatie controles , elektronische vlamdetectie en controle, pilot branders en branders, verdere ontsteking-en regelapparatuur, thermo-elektrische beveiligingen, verwarming controllers Comfortbediening, meet-en testapparatuur en nog veel meer andere producten.

Wilt u meer informatie over producten, onderdelen en accesoires van Intercal in de olie en gasindustrie neem dan contact op met de verkoop afdeling via info@ittcontrols.com
 

Moduteck

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Moduteck. In de petrochemische- en procesindustrie zijn deze producten vaak gebruikt. Het merk op zich bestaat niet meer maar voor veel producten zijn nog onderdelen verkrijgbaar. ITT Controls kan u hierbij helpen.

image content

Parker Valves

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Parker Valves. Dit bedrijf wat al bijna 100 jaar bestaat is wereldwijd actief in de olie- en gasindustrie. Parker Hannifin is ’s werelds grootste producent van bewegings- en controlesystemen. Parker heeft een unieke positie in dit segment.

image content

Giersch Burners

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Giersch. De historie van Giersch begint rondstreeks 1950 toen de eerste oliebranders van de band rolden. Inmiddels is Giersch onderdeel van de Enertech Group en is Giersch de specialist op het gebied van lage emissie technologie.

image content

Technoplant

Technoplant is een merk wat zich sinds 1975 gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen, vervaardigen en verspreiden van electrische aandrijvingen voor luchtdempers en kleppentechnologie voor kachels, ventilatie en airconditioning.

image content

Fema Valves

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Fema (Honeywell). Dit merk heeft ruime ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van veiligheidskleppen. In de loop der jaren is dit merk uitgegroeid tot een voorbeeld voor andere partijen. Fema ontwerpt en bouwt gespecialiseerde veiligheidskleppen voor verschillende sectoren zoals de chemie, petrochemie, metallurgie, cryogene en voedingsmiddelenindustrie.

image content